Minőségbiztosítás

ISO minősítés

A Flaxcom Holding Zrt. a piac diktálta feltételeknek megfelelően, a DTK termékek gyártásához kapcsolódóan, a minőséggel szemben támasztott követelményeinek is határozott kereteket szab. 

Cégünk működésének jelentős változtatása nélkül is eleget tudtunk tenni az ISO 9001-es szabványsorozat ránk vonatkozó követelményeinek. Mindezek eredményeként 2007-ben megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést, melynek tanúsítását a TÜV Management Service végezte.

Jelentős figyelmet szentelve a folyamatosan megújuló ISO minőségirányítási irányelveknek, szükségessé vált számunkra is, hogy felfrissítsük és kiegészítsük minőségirányítási rendszerünket. Cégünk 2011. tavaszán MSZ EN ISO 14001:2005 minősítést kapott, mely alapján megfelel az aktuális környezetvédelmi előírásoknak. Fejlesztési és bővítési igényeinknek megfelelően 2011. telén megkaptuk az MSZ EN ISO 9001:2009 minősítést, amely a számítógépek gyártása, forgalmazása, valamint térfigyelő rendszerek gyártása, telepítése érvényességi területeken ad új lehetőségeket az értékesítéshez. A tanúsítást újra a TÜV Management Service végezte.

flaxcom logo
© 1993-2024 Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest Mogyoródi út 53.
Adatkezelési tájékoztató

E-mail címek Központi levélcím: uh.mocxalf@liam
Szerviz ügyek: szerviz@flaxcom.hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes@flaxcom.hu

Partnerek Learning Chess
Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.