Megalakulás

A Flaxcom Holding Zrt. 1993-ban alakult a DTK Computers Ltd. magyarországi disztribútoraként. Célkitűzése, hogy az adott feladat megoldására legmegfelelőbb eszközt, illetve rendszert iparilag szabványos alkotóelemekből, megfizethető áron, a lehető legrövidebb idő alatt szolgáltassa, és annak üzemeltetésében, megelőző és hibaelhárító karbantartásában, valamint folyamatos frissítésében is megbízható partnere maradjon ügyfeleinek.

Ezen célkitűzésünket szem előtt tartva jelenleg is folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, figyelve a piaci igények növekedését. Ahhoz, hogy a számítástechnikai piac minden szegmensét professzionálisan kiszolgáljuk, közbeszerzési jogosítványainkat folyamatosan újítjuk. Termékeink, szolgáltatásaink így jutottak el többek között állami és közintézményekhez: iskolákhoz, egyetemekhez, önkormányzatokhoz, egészségügyi intézményekhez,  gazdálkodó szervekhez, közigazgatási intézetekhez.

Nagyon fontosnak tartjuk termékeink kiskereskedelmi hálózatokba történő forgalmazását is, melynek legeredményesebb értékesítése az EURONICS Szakáruházakban történik, lefedve ezzel egész Magyarország területét. Az utóbbi időben egyre nagyobb igény merül fel a térfigyelő kamerák, rendszerek kiépítésére, használatára. A Flaxcom Holding Zrt. egyik profilja ezen rendszerek telepítése, és működtetése.

Cégünk folyamatos fejlődését pénzügyi adataink is alátámasztják. 2000 év környékén közel egymilliárd forint forgalmunk mára több mint négymilliárd forintra emelkedett. Partnereink, beszállítóink pozitív visszajelzései arra sarkallnak minket, hogy továbbra is ezeket a fejlődési vonalakat kövessük. 

 

Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest, Mogyoródi út 53.

Adószám: 13985677-2-42
Cégjegyzékszám: 01-10-045798


 

flaxcom logo
© 1993-2024 Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest Mogyoródi út 53.
Adatkezelési tájékoztató

E-mail címek Központi levélcím: uh.mocxalf@liam
Szerviz ügyek: szerviz@flaxcom.hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes@flaxcom.hu

Partnerek Learning Chess
Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.