Videó megfigyelés

Térfigyelő rendszerek

Cégünk újabb elemmel bővítette tevékenységi körét, mely az IP alapon megvalósuló videó megfigyelésre kínál kül- és beltéri megoldásokat egyaránt.
Jelen piaci viszonyok közt elengedhetetlen követelmény a versenyképes ár, valamint a magas színvonalú technológia és szolgáltatás, ezért rendszerünket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze.

A 2011-es év egyik kiemelkedő fontosságú feladata volt az Európai Unió támogatásával létrejött projekt keretében, Szerencs város térfigyelő rendszerének bővítése és fejlesztése. A projekt kivitelezésekor két felhasználási terület volt az irányadó: térfigyelés és rendszámfelismerés. A térfigyeléshez a hálózati területen már jól ismert D-Link speed dome kameráit használtuk, amely típusok a Sziget Fesztiválon is bizonyították megbízhatóságukat.

A rendszám azonosításra fix nézőpontú, magas felbontású és jól paraméterezhető (zársebesség, fehéregyensúly, stb.) kamerák szükségesek, ezért esett a választásunk az Acti-ra, amely gyártó 2004 óta van jelen a piacon saját fejlesztésű és gyártású termékeivel.

A rendszer sajátossága, hogy mindezen eszközök kommunikációja vezeték nélküli technológiával ötvözve valósul meg, ami főleg Ubiquiti és MikroTik wireless eszközökből áll.
Szintén, még a tavalyi esztendőben rendszerünkre sikeresen megszereztük az ISO 9001 minősítést is, melynek auditálását a TÜV Management Service végezte.
Bemutató jelleggel létrehoztunk demo-pontokat, ahol érdeklődés esetén be tudjuk mutatni a kamerák működését, valamint a rendszerrel kapcsolatos kérdésekben is bővebb tájékoztatást tudunk adni.

Bemutató helyeink:

Flaxcom Holding Zrt.
1149. Budapest, Mogyoródi u. 53.

Inter Crown Europe Zrt.
1139. Budapest, Frangepán u. 11.

flaxcom logo
© 1993-2023 Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest Mogyoródi út 53.
Adatkezelési tájékoztató

E-mail címek Központi levélcím: uh.mocxalf@liam
Szerviz ügyek: szerviz@flaxcom.hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes@flaxcom.hu

Partnerek Learning Chess
Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.