Tevékenységeink

DTK disztribúció

A DTK, a számítástechnikai eszközöket gyártó vállalata előkelő helyet foglal el a nemzetközi számítástechnikai piacon.

A DTK a PC gyártók sorában elsők közt szerzett ISO 9001 minősítést. A biztosítottan kimagasló minőségű fejlesztési és gyártási eljárásoknak köszönhetően rendszeresen találkozhatunk DTK konfigurációkkal a világ PC piacának legjobb ár-teljesítmény viszonyát megvalósító gépek között. A DTK termékek skálájának összeállítására az élvonalbeli típusok maximálisan szabványos kialakítása mellett éppúgy jellemző az energiatakarékos üzemeltetés lehetősége, mint a formatervezés, az igényes kivitel és a környezetbarát alapanyagok.

Szakembereink folyamatos továbbképzése segít abban, hogy termékeink – követve a piaci változásokat – magas színvonalon szolgálják ügyfeleink igényeit.

Kereskedelem és tanácsadás

Fokozott figyelmet fordítunk a jogtiszta szoftverek használatára. Ennek érdekében folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket ilyen irányú lehetőségeikről és kötelességeikről, segítünk a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Az OEM és egyéb szoftverek forgalmazása is állandó tényezője tevékenységünknek.

Speciális szoftverek fejlesztése

A gyári csomagolásban értékesíthető és azonnal használatba vehető szoftverek mellett ügyfeleink igényei alapján egyedi szoftverek fejlesztésével is foglalkozunk.

Az évek során fiatal fejlesztők csatlakozásával elértük, hogy mára a hazai és nemzetközi igényeket egyaránt kielégítő ügyviteli és egyéb nyilvántartási, elszámolási feladatokat ellátó szoftvertermékekkel jelenhettünk meg a nyilvánosság előtt. Tevékenységünket olyan elemekkel bővítettük, mint az üzemanyag értékesítési rendszer elemeinek, a vállalatirányítási rendszer moduljainak, térinformatikai rendszereknek, valamint vékony és vastag kliens rendszereinek fejlesztése.

Hálózatok és rendszerek építése

Tapasztalt és folyamatosan képzett munkatársainkban, valamint szerződött partnereink hivatalos minősítésében bízva vállalkozhatunk sikerrel homogén vagy kevert platformú hálózatok tejes körű tervezésére és kivitelezésére: mind a felhasználói, mind a kiszolgáló rendszer terén ügyfeleink elvárásainak és a szakmai követelményeknek egyaránt megfelelni képes megoldások felhasználásával építjük meg és helyezzük üzembe berendezéseinket.

Fejlesztések, videómegfigyelés

Cégünk újabb elemmel bővítette tevékenységi körét, mely az IP alapon megvalósuló videó megfigyelésre kínál kül- és beltéri megoldásokat egyaránt. Jelen piaci viszonyok közt elengedhetetlen követelmény a versenyképes ár, valamint a magas színvonalú technológia és szolgáltatás, ezért rendszerünket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze.
A 2011-es év egyik kiemelkedő fontosságú feladata volt az Európai Unió támogatásával létrejött projekt keretében, Szerencs város térfigyelő rendszerének bővítése és fejlesztése.

Szerviz feladatok ellátása

Garanciális és garanciális időn túli berendezések karbantartását és javítását végzi szervizünk már hosszú évek óta, egyre bővülő ügyfélkörrel. Kezdetben a saját értékesítésű eszközökre korlátozódott ez a tevékenység, de mára az összeszokott és tapasztalt szerviz-csapatunk az ország bármely részén vállal javítást, karbantartást, rendszerfelügyeletet – átalánydíjas és eseti formák között egyaránt.

Országos partnerhálózat

Az ország szinte teljes területén elhelyezkedő, általunk forgalmazott rendszerek felügyeletére, javítására hoztuk létre, tartjuk fenn és bővítjük folyamatosan az egész országot lefedő, szerződéses viszonyon alapuló szervizhálózatunkat. A hálózat elemeit alkotó cégek viszonteladóink közül kerültek kiválasztásra.

A Flaxcom Holding Zrt. szervizhálózata ma Budapest, Veszprém, Kaposvár, Szombathely, Szekszárd, Szeged, Pécs, Kecskemét, Eger és Debrecen városában, valamint vonzáskörzetükben működik és látja el feladatait. A rendelkezésre állási idő az adott feladattól és a megrendelő igényeitől függően a hibabejelentéstől számított 4 órától egészen 48 óráig terjed.

flaxcom logo
© 1993-2024 Flaxcom Holding Zrt.
1149, Budapest Mogyoródi út 53.
Adatkezelési tájékoztató

E-mail címek Központi levélcím: uh.mocxalf@liam
Szerviz ügyek: szerviz@flaxcom.hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes@flaxcom.hu

Partnerek Learning Chess
Cégünk szponzorálja a nemzetközi és magyarországi sakkoktatást.